Vas osebni energijski stil 

Subtitle

O meni

Cestitam. Nasli ste cudovito spletno stran. Verjetno je to odgovor na vase prosnje, da vam univerzum (bog, angeli, svetloba, visji jaz...) pomagajo. Tu ste z namenom. Ustavite se za trenutek in poiscite to kar ste iskali. Potrebujete samo potrditev, da ste ok? Potrebujete slisati, prebrati... da ni nic narobe z vami? ...da ste taki kot ste narejeni po bozji popolni podobi? Tocno to. Preglejte kateri energijski tip ste oz kateri tip je vas partner in vam bo vse jasno. Spostujte to kar ste, cenite se. In kako to naredite? Postavite se zase, postavite meje tistim, ki ste jih spustili preblizu in kdaj pa kdaj recite tudi NE. Preberite tudi kaj pisem o samopomoci na https://barbarapust.webs.com


Moje ime je Barbara Pust. Tu sem z namenom, da vam pomagam. Da vidite, da ste taksni kot ste popolni, da ste bozanski. V sebi imate vse kar potrebujete na poti skozi zivljenje. Imate svoj kompas (obcutke, custva, intuicijo) in imate svoje vodnike (angele, vodnike, vile...), ki vam prisepetavajo kako naprej. Samo zavedati se jih morate in jih ogovoriti, biti v stiku s seboj (obcutki) in prisluhniti. Samo to je potrebno.

In kdo je Barbara Pust?

Sem intuitivna svetovalka. Hcerka, sestra, mama, zena, prijateljica in navdusena raziskovalka zivljenja. Sem kot otrok, ki razstavi staro uro na 'prafaktorje', da ugotovi, kako to sploh deluje, nato pa jo po svoje zopet sestavi v popolno celoto. Navdihujejo me zivljenjske zgodbe in nova energijska orodja, ki obstajajo na Zemlji, s katerimi si lahko hitro, enostavno in efektivno pomagamo v vseh situacijah. In nikoli ne sprejmem 'ni mogoce' , temvec vedno iscem resitve. Ce je tezava, je resitev in ce je vprasanje, je tudi odgovor.


In se cisto na koncu: rada imam druzinske izlete, skupna potovanja, rada cutim skupne vecere z otroki (pa ceprav pred TV-jem), rada ustvarjam, imam tisoc idej in uzivam v njihovi realizaciji. Rada imam svoj racunalnik, ki me samo s pritiskom na gumb ponese v svet. Rada imam soncne zarke, kakor tudi dezne kaplje in tihe snezinke. Rada imam tudi vas, ki to berete.