Vas osebni energijski stil 

Subtitle

Danuba, svetovanje za zivljenje

Kaksen energijski karakter imate?

Stil 1

Stil 2

ZRAK

Ta tip osebe podpira, navdihuje druge, zeli, da vsi zmagajo. Je odlicen motivator. Za njih obstaja veliko najboljših filmov, knjig, pesmi...  Prioriteta te osebe je poskrbeti, da se vsi pocutijo prijetno.


VODA

Tip 2 je prijetna oseba z mehkimi, okroglimi potezami. Zanje obstaja samo en najboljši film, knjiga, popevka... To je romanticna in srcna oseba. V odnose vnasa mir. Primer take osebe je Richard Gere.


Stil 3

Stil 4

OGENJ

Oseba, ki jo navdihujejo avanture in tveganja. Strastna in navdihujoca oseba polna akcije. Taka oseba ima naraven dar motivirati in spodbujati oz navdihovati druge. Primer tipa 3 je Harrison Ford. 


ZEMLJA

Zanjo obstaja samo belo ali crno. Izraza se direktno  in jasno,  kar misli to pove. Ne izraza pogosto svojih custev, toda globoko v sebi je zelo custvena oseba. V odnose vnasa spostovanje.  Po vecini ima kvadratno  oz bolj izrazito obliko obraza. Te osebe niso zlobne, temveč iskrene.Prioriteta te osebe je torej, povedati resnico, kot jo vidi sama.

 

 Kateri element si? Kaksne so znacilnosti tega elementa? Kaksne so prednosti in kaksne slabosti? Kako se izraza v zunanjem svetu? Kako deluje v odnosih?   Kako lahko pomagas svojim otrokom? Kako razumeti sodelavce, prijatelje, partnerja? Kaksen je tvoj izvorni naravni stil oblacenja? V kaksnih oblacilih, nakitu, make upu se bos pocutil(a) najbolje?  Povprasaj za svetovanje  na :[email protected] 


JA lahko, ste to kar ste. Nic ni narobe z vami. Dajem vam dovoljenje, da ste.